kepvalto 05kepvalto 06kepvalto 07kepvalto 02kepvalto 03kepvalto 01kepvalto 04

További esküvői meghívó típusaink

Ebben a menüpontban szeretnénk egy kis ízelítőt nyújtani az egyéb esküvői meghívóinkból, mivel nem csak dobozos meghívókat készítünk. Nagyon sokféle stílussal és formátummal dolgozunk, így megtalálható kínálatunkban a kémcsöves esküvői meghívó, az útleveles, repülő vagy hajójegyes meghívó, a klasszikus, hagyományosabb formátumú kártyás esküvői meghívók. A magyaros vagy a vintage stílus is nagyon népszerű az esküvők világában, így természetesen külön kollekció foglalkozik a magyaros és csipkés esküvői meghívókkal.

Kémcsöves esküvői meghívó

Fehér vagy színes pausz tekerccsel készítjük kémcsöves esküvői meghívóinkat. A pausz tekercsre kerül a meghívó szövege, majd ezt összetekerjük és a kémcsőbe helyezzük, parafadugóval zárjuk le.
A kémcső díszítése lehet: szatén szalag, szatén szalag rózsával, strassz és csipke, attól függ, milyen stílust választanak. Mindegyik stílus külön menüpontban található meg.

További információk

Kémcsöves esküvői meghívó

Kártyás esküvői meghívó

Kártyás esküvői meghívó

Tradicionális, klasszikus stílus, mégis egyedi formátumok jellemzik ezt a különleges esküvői meghívó világot. Itt is találkozhatnak különböző stílusokkal mint a „funny”, azaz vicces, amerikai vagy akár a vintage és barokk stílussal. Készítünk ablakos esküvői meghívót, nonfiguratív, köríves, tasakos meghívókat, melyek borítékban küldhetőek el a vendégeknek.

További információk

Csipkés esküvői meghívó

Az igencsak népszerű dekorációs elem a csipke sem marad ki kínálatunkból, hisz kollekciónkban több olyan esküvői meghívó van, amit csipkével díszítettünk megteremtve ezáltal a vintage hangulatot. Használunk csipke motívumokat, csipke papírt és csipkét. Készítünk kártyás és kémcsöves esküvői meghívót is csipkével díszítve.

További információk

Csipkés esküvői meghívó

Esküvői meghívó pausszal

Esküvői meghívó pausszal

Elegáns és különleges, így jellemezhetnénk a pausz papírt, mint az általunk készített esküvői meghívók egyik fő alapanyagát. Kollekciónkban előkelő helyet foglalnak el a pausz papírral készülő meghívók, mint a pausz rátétes a pausz tekercses esküvői meghívó. Fényképpel is készítjük a pauszos esküvői meghívókat, mivel kiváló minőségben jelennek meg a fotók a papíron.

További információk

Magyaros esküvői meghívó

Évek óta alapját képezik esküvői meghívó kollekciónknak a magyaros meghívók, melyek népmeséből vett témák és a magyar népművészet motívumai díszítenek. Legyen az kalocsai, kékfestő vagy akár matyó motívumok. Az oldalon található különböző dobozos meghívó formátumokat is készítjük magyaros motívummal.

További információk

Magyaros esküvői meghívó

Boarding pass esküvői meghívó

Boarding pass esküvői meghívó

Boarding pass, azaz beszálló kártya formátumú esküvői meghívónk igen népszerű, legyen az hajójegy vagy repülőjegy formátum. A beszállókártyára kerülnek az esküvő adatai, a nevek, a dátum és a helyszín, a külső tasakra pedig egy mottó egy motívummal, vagy akár a jegyespár fotójával.
Kiváló választás azoknak, akik szeretnek repülni vagy hajózni, esetleg a munkájukhoz is kötődik.

További információk

Útleveles esküvői meghívó

Utazás szerelmeseinek kiváló választás az útleveles meghívó, melyen az útlevélhez hasonlóan szerepelnek az esküvő adatai. Természetesen azért igyekeztünk a hivatalos okirat és az esküvői meghívók világát egy bizonyos mértékig ötvözni, ezért van lehetőség egy idézet elhelyezésre is.

További információk

Útleveles esküvői meghívó

Puzzle esküvői meghívó

Puzzle esküvői meghívó

Teljesen szakítva a hagyományos meghívó formátumokkal elkészítettük puzzle formátumú esküvői meghívónkat, mely 12 kis puzzle darabból áll. Rendelhető háttérrel különböző stílusokban vagy akár fényképpel, kinek mi tetszik. Különlegessége a puzzle darabokat tartalmazó szalaggal díszített tasak, mely azonos dizájnban készül a puzzle meghívóval.

További információk