kepvalto 02kepvalto 06kepvalto 04kepvalto 01kepvalto 07kepvalto 03kepvalto 05

Tortaszelet formájú doboz

Tortaszelet, azoknak is akik fogyókúráznak. :)

Újdonság kínálatunkban ez a különleges esküvői meghívó, hisz egy tortaszelet formájú dobozban nyújthatjuk át a meghívott vendégeknek az esküvői meghívót. Készülhet a doboz alját és tetejét beborító tapéta mintával nonfiguratív jelleggel, de természetesen bármilyen esküvői háttér megvalósítható, legyen az akár gyűrűs vagy virág motívum.

Tortaszelet formájú doboz

Amennyiben csak a doboz tetejét szeretnék háttérrel díszíteni, lehetőség van az alját bármilyen színből elkészíteni, így a tortaszelet alja színes lesz a teteje pedig egy esküvői meghívó motívummal díszített. A doboz teteje természetesen levehető, amiben egy pici pausz tekercs található, melyet szatén szalaggal kötünk át. A tekercs mérete 8,5 × 21 cm., ezért hosszabb idézet és szöveg nem ideális ehhez a típushoz.
A legfontosabb információk, tehát a nevek, egy rövid idézet a szöveggel, valamint a visszajelzés szövege a pauszon található. A tekercs készülhet a jegyespár fotójával, de lehetőség van a tortaszelet motívumával készíteni, így teljes lesz a harmónia.
A torta szelet oldalát széles szatén szalaggal és strasszal díszítjük.

Tortaszelet formájú doboz

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpg