kepvalto 06kepvalto 02kepvalto 05kepvalto 04kepvalto 03kepvalto 01kepvalto 07

Téglatest alakú doboz

A téglatest formájú esküvői meghívónk mérete 5x10 cm, és azonos koncepció alapján készül, mint a kocka formátumú meghívó dobozunk. Szintén levehető a teteje és a belseje szétnyitható, ahol a szöveges részek is találhatóak. Ezen típus esetében is érvényes a rövid szöveg és idézet szempontja, mivel kevés nyomtatható felület miatt nem férnek el hosszú idézetek és szövegek. A színválasztás tekintetében csak a képzelőerőnk szabhat határt.

Téglatest alakú doboz

Kérhető a doboz alsó része és teteje egymástól eltérő színekben is, néhány példával élve, mint pink-fehér, narancs-citrom, ezüst-kék vagy lila-bézs kombinációk. Ebben az esetben ajánlatos figyelembe venni a választott színek harmonizálását egymással, a dobozt átfogó szatén szalaggal, és az esküvői dekorációval. Színes dobozhoz a minták érvényesülése miatt elsősorban az egyszerű grafikai motívumok használatát helyezzük előtérbe, fekete-fehér vagy barna színekben. Színes hátterekhez pedig inkább világos, fehér, bézs vagy barack alapszínű kartonok közül válasszanak a szép negjelenés érdekében.

Téglatest alakú doboz

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg