kepvalto 03kepvalto 01kepvalto 05kepvalto 06kepvalto 04kepvalto 02kepvalto 07

Kocka alakú doboz

Letisztult, egyszerű elegancia és praktikusság jellemzi ezt a különleges kocka formátumú esküvői meghívó dobozunkat, melynek mérete 7 × 7 cm. A doboz teteje levehető, az alja pedig szétnyitható. A jegyespár által kiválasztott szöveg, idézet, valamint a nevek a doboz belsejébe kerülnek. Fontos megemlíteni, hogy szövegek ne legyenek túlságosan hosszúak tekintve, hogy kevés a nyomtatható felület.

Kocka alakú doboz

Sok szöveg esetén zsúfolt lesz, nehezen lesz olvasható a szöveg, tehát elveszti egyedi hangulatát a meghívó. Ezt a tipust az a tulajdonsága teszi közkedveltté, hogy szinte bármilyen esküvői háttérrel elkészíthető. A választott háttér a doboz tetején és a belesejében is megjelenik, általában azonos a két háttér, de természetesen választható különböző is. A belő részben csak halványan, vízjel szerűen látható a motívum, mivel a szövegek olvashatósága itt a legfontosabb szempont. Fotóval is készülhet, amely általában a doboz tetejére kerül a meghívó felirattal együtt.
Fénykép esetén javasoljuk a matt papír választását, mivel a képek szebbek, kontrasztosabbak lesznek, mint a gyöngyház papíron.

Kocka alakú doboz

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg