kepvalto 07kepvalto 06kepvalto 04kepvalto 02kepvalto 01kepvalto 05kepvalto 03

Díszdobozos üvegcsés meghívó

A kémcsöves dobozos esküvői meghívó 2 cm-el hosszabb, mint a tekercses dobozos meghívó, azonban minden egyéb paramétere megegyezik, azaz egyformán alkalmazhatóak a hátterek, a doboz színek, a dobozka tetejét és alját tekintve. A kémcsöves meghívó esetén az üvegcsébe pausz papírt teszünk, melyre a doboz háttere kerül az idézettel és a meghívó szövegével. A doboz aljának színe választható, szinte bármilyen színnel el tudjuk készíteni.

Díszdobozos üvegcsés meghívó

Egy nagyon fontos szempontra azonban fel kell hívnunk a figyelmet: A doboz teteje mindenképpen pasztell szín legyen, mert a színes hátterek csak ott évényesülnek igazán. Rendelhető színes pausz papírral a következő színekből: Arany, ezüst, rózsaszín, pink, sárga, narancs, kék, piros.

Az üveget szatén szalaggal és rózsával díszítjük, melynek színe természetesen választható, illeszkedve az esküvői dekoráció színvilágához. A kémcsöves esküvői meghívóról bővebben a meghivoborze.hu oldalon olvashatnak, ahol különböző háttereket is találnak.

Lehetőség van fényképpel is készíteni, a jegyespár fotójával. Természetesen ebben az esetben a fénykép a pausz papírra kerül, mivel a doboz teteje keskeny ahhoz, hogy a fényképet elhelyezzük rajta.

Díszdobozos üvegcsés meghívó

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg