kepvalto 05kepvalto 07kepvalto 06kepvalto 03kepvalto 02kepvalto 01kepvalto 04

Díszdobozos üvegcsés meghívó

A kémcsöves dobozos esküvői meghívó 2 cm-el hosszabb, mint a tekercses dobozos meghívó, azonban minden egyéb paramétere megegyezik, azaz egyformán alkalmazhatóak a hátterek, a doboz színek, a dobozka tetejét és alját tekintve. A kémcsöves meghívó esetén az üvegcsébe pausz papírt teszünk, melyre a doboz háttere kerül az idézettel és a meghívó szövegével. A doboz aljának színe választható, szinte bármilyen színnel el tudjuk készíteni.

Díszdobozos üvegcsés meghívó

Egy nagyon fontos szempontra azonban fel kell hívnunk a figyelmet: A doboz teteje mindenképpen pasztell szín legyen, mert a színes hátterek csak ott évényesülnek igazán. Rendelhető színes pausz papírral a következő színekből: Arany, ezüst, rózsaszín, pink, sárga, narancs, kék, piros.

Az üveget szatén szalaggal és rózsával díszítjük, melynek színe természetesen választható, illeszkedve az esküvői dekoráció színvilágához. A kémcsöves esküvői meghívóról bővebben a meghivoborze.hu oldalon olvashatnak, ahol különböző háttereket is találnak.

Lehetőség van fényképpel is készíteni, a jegyespár fotójával. Természetesen ebben az esetben a fénykép a pausz papírra kerül, mivel a doboz teteje keskeny ahhoz, hogy a fényképet elhelyezzük rajta.

Díszdobozos üvegcsés meghívó
Áraink
20-100 db980 Ft
101-200 db960 Ft
200 db felettEgyedi árat adunk.
+ egyszeri tervezési díj 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Ebből a típusból rendelek!

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg