kepvalto 01kepvalto 03kepvalto 04kepvalto 02kepvalto 05kepvalto 06kepvalto 07

Díszdobozos tekercses meghívó

Egyik legnépszerűbb dobozos esküvői meghívónk a kihúzható doboz, melynek az alsó kihúzható részében található a tekercses meghívó. A doboz aljának színe bármilyen lehet, így lehetőség van arra, hogy már itt is megjelenjen az esküvő egyik színe, mely a későbbiekben az esküvői dekorációban is megjelenik. A doboz teteje fehér vagy bézs színű, melyre választhatnak különböző háttereket, színes motívumokat.

Díszdobozos tekercses meghívó

Háttér kínálatunkat megtekinthetik oldalunkon, de természetesen ha valakinek egyedi ötlete, kívánsága van a hátteret illetően abban is szívesen segítünk. A kihúzhatós dobozos esküvői meghívónkat kétféle tekerccsel készítjük: Gyöngyház és pausz tekercs. A tekercsen szerepeltetjük a doboz tetejére választott esküvői meghívó hátteret, de lehetőség van arra is, hogy egy másik hátteret válasszanak.

Ha fényképpel szeretnék:
Fényképes esküvői meghívó a dobozos formátumban is megoldható, de a kihúzható doboz esetében a tekercsre javasoljuk, mivel a doboz tetejének a felülete keskeny ahhoz, hogy a fotó valójában jól mutasson rajta. Pausz tekercses meghívó esetén a fényképek élesebbek, kontrasztosabbak, mint a gyöngyház papíron, a papír gyöngy bevonata miatt, ezért ebben az esetben javasoljuk a pausz papír választássát.

Díszdobozos tekercses meghívó

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg