kepvalto 01kepvalto 07kepvalto 02kepvalto 04kepvalto 03kepvalto 05kepvalto 06

Díszdobozos tekercses meghívó

Egyik legnépszerűbb dobozos esküvői meghívónk a kihúzható doboz, melynek az alsó kihúzható részében található a tekercses meghívó. A doboz aljának színe bármilyen lehet, így lehetőség van arra, hogy már itt is megjelenjen az esküvő egyik színe, mely a későbbiekben az esküvői dekorációban is megjelenik. A doboz teteje fehér vagy bézs színű, melyre választhatnak különböző háttereket, színes motívumokat.

Díszdobozos tekercses meghívó

Háttér kínálatunkat megtekinthetik oldalunkon, de természetesen ha valakinek egyedi ötlete, kívánsága van a hátteret illetően abban is szívesen segítünk. A kihúzhatós dobozos esküvői meghívónkat kétféle tekerccsel készítjük: Gyöngyház és pausz tekercs. A tekercsen szerepeltetjük a doboz tetejére választott esküvői meghívó hátteret, de lehetőség van arra is, hogy egy másik hátteret válasszanak.

Ha fényképpel szeretnék:
Fényképes esküvői meghívó a dobozos formátumban is megoldható, de a kihúzható doboz esetében a tekercsre javasoljuk, mivel a doboz tetejének a felülete keskeny ahhoz, hogy a fotó valójában jól mutasson rajta. Pausz tekercses meghívó esetén a fényképek élesebbek, kontrasztosabbak, mint a gyöngyház papíron, a papír gyöngy bevonata miatt, ezért ebben az esetben javasoljuk a pausz papír választássát.

Díszdobozos tekercses meghívó
Áraink
20-100 db630 Ft
101-200 db610 Ft
200 db felettEgyedi árat adunk.
+ egyszeri tervezési díj 3900 Ft
Minimum rendelés: 20 db

Ebből a típusból rendelek!

Elkészült mintáink

Minta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpgMinta jpg