kepvalto 03kepvalto 04kepvalto 02kepvalto 07kepvalto 06kepvalto 01kepvalto 05

Dobozos meghívó típusaink

Tortaszelet formájú doboz

Tortaszelet, azoknak is akik fogyókúráznak. :)

Újdonság kínálatunkban ez a különleges esküvői meghívó, hisz egy tortaszelet formájú dobozban nyújthatjuk át a meghívott vendégeknek az esküvői meghívót. Készülhet a doboz alját és tetejét beborító tapéta mintával nonfiguratív jelleggel, de természetesen bármilyen esküvői háttér megvalósítható, legyen az akár gyűrűs vagy virág motívum.

Részletek

Tortaszelet formájú doboz

Íves tetejű doboz

Íves tetejű doboz

A négyzet formátumú kis meghívó dobozka felső része íves formát kapott, melynek oldalait széles szatén szalaggal kötünk egymáshoz. A széles szatén szalag, - melynek színe választható - igazi eleganciát kölcsönöz ennek a dobozos meghívótípusnak. A kinyitható doboz belsejében egy három részre hajtott kis betétlap található, melynek mérete összehajtva 10 × 10 cm, kinyitva pedig 10 × 29,7 cm.

Részletek

Díszdobozos tekercses meghívó

Egyik legnépszerűbb dobozos esküvői meghívónk a kihúzható doboz, melynek az alsó kihúzható részében található a tekercses meghívó. A doboz aljának színe bármilyen lehet, így lehetőség van arra, hogy már itt is megjelenjen az esküvő egyik színe, mely a későbbiekben az esküvői dekorációban is megjelenik. A doboz teteje fehér vagy bézs színű, melyre választhatnak különböző háttereket, színes motívumokat.

Részletek

Díszdobozos tekercses meghívó

Díszdobozos üvegcsés meghívó

Díszdobozos üvegcsés meghívó

A kémcsöves dobozos esküvői meghívó 2 cm-el hosszabb, mint a tekercses dobozos meghívó, azonban minden egyéb paramétere megegyezik, azaz egyformán alkalmazhatóak a hátterek, a doboz színek, a dobozka tetejét és alját tekintve. A kémcsöves meghívó esetén az üvegcsébe pausz papírt teszünk, melyre a doboz háttere kerül az idézettel és a meghívó szövegével. A doboz aljának színe választható, szinte bármilyen színnel el tudjuk készíteni.

Részletek

Hatszögletű doboz tekerccsel

Tegye még különlegesebbé tekercses esküvői meghívóját, és rendelje hatszögletű díszdobozunkban, mely 16 cm hosszú, és mindkét végén nyitható, így könnyedén belehelyezhető egy A5-ös méretű tekercs, ami kérhető pausz vagy akár gyöngyház papírból is. Ezen doboz esetében mindenképpen tapéta mintát javaslunk, amely izlésesen körbeöleli a teljes dobozfelületet, legyen szó akár indamintáról, nonfiguratívról, vagy akár vintage stílusról.

Részletek

Hatszögletű doboz tekerccsel

Hatszögletű doboz üvegcsével

Hatszögletű doboz üvegcsével

Az utóbbi években méltán nagy népszerűségnek örvendenek a sajátos, romantikus hangulatot idéző kémcsöves meghívók, melyet még elegánsabbá varázsolhatunk az új, hatszögletű díszdobozunkkal. Ennél a típusnál szintén előtérbe helyezzük az indamintás vagy nonfiguratív hátterek használatát, akár vintage motívumokkal. Az oldalán nyitható kémcsöves hatszögletű díszdobozunk 18 cm hosszú, mely rendelhető matt vagy gyöngyház kartonból.

Részletek

Masnis doboz

A téglatest alakú masnis dobozos meghívó kinyitható formátum. A szalagot kibontva, egy felefelé nyíló dobozkát kapunk, melyben egy félbehajtott, fekvő formátumú betétlap található. A doboz tetején esküvői meghívó háttér található, de szerkeszthetjük a jegyespár fotójával is. Mivel a masnis doboz betétlapján kevesebb hely áll rendelkezésre a szövegek elhelyezésére, ezért az idézetet minden esetben a dobozra nyomtatjuk, méghozzá a kinyíló felső rész hátoldalára.

Részletek

Masnis doboz

Kocka alakú doboz

Kocka alakú doboz

Letisztult, egyszerű elegancia és praktikusság jellemzi ezt a különleges kocka formátumú esküvői meghívó dobozunkat, melynek mérete 7 × 7 cm. A doboz teteje levehető, az alja pedig szétnyitható. A jegyespár által kiválasztott szöveg, idézet, valamint a nevek a doboz belsejébe kerülnek. Fontos megemlíteni, hogy szövegek ne legyenek túlságosan hosszúak tekintve, hogy kevés a nyomtatható felület.

Részletek

Téglatest alakú doboz

A téglatest formájú esküvői meghívónk mérete 5x10 cm, és azonos koncepció alapján készül, mint a kocka formátumú meghívó dobozunk. Szintén levehető a teteje és a belseje szétnyitható, ahol a szöveges részek is találhatóak. Ezen típus esetében is érvényes a rövid szöveg és idézet szempontja, mivel kevés nyomtatható felület miatt nem férnek el hosszú idézetek és szövegek. A színválasztás tekintetében csak a képzelőerőnk szabhat határt.

Részletek

Téglatest alakú doboz