kepvalto 03kepvalto 02kepvalto 01kepvalto 05kepvalto 06kepvalto 04kepvalto 07

Meghívó kellékek

Betűtípusok

Hogy milyen is lesz a meghívónk összhatása, stílusa, az nagyban függ attól, hogy milyen betűtípust választunk. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott háttér és szöveg stílusához igazítsuk a betűtípust, mert így teremthetünk tökéletes egységet.

Részletek »

Betűtípusok

Idézetek

Idézetek

Amikor egy jegyespár a meghívó szövegét és idézetét választja ki, bizony a legtöbb időt az idézet kiválasztására fordítják. Hogy miért is? Mert annyi gyönyörű és szebbnél szebb idézetet találunk az irodalomban, hogy nehéz kiválasztani azt, ami a két házasulandó ember érzéseit, személyiségét és gondolatvilágát tükrözi.

Részletek »

Hátterek

A háttér kiválasztása az egyik legfontosabb feladat, hisz ezzel határozzuk meg a meghívó stílusát. Nagyon fontos, hogy itt már figyeljünk arra is, hogy milyen is lesz a dekorációnk, hisz már a meghívó színvilágával jelezzük ezt a vendégek felé.

Részletek »

Hátterek

Szövegek

Szövegek

A meghívó szövegének a kiválasztása sem mindig könnyű. Milyen is legyen? Hagyományos, vidám, esetleg poénos? Milyen is a személyiségünk? Hogy ismernek a vendégek minket? Milyen a vendégek összetétele? Inkább fiatal vagy idősebb? Közelebbi családtagok, barátok, vagy akad közöttük olyan emberi is akiket talán nem is ismerünk?

Részletek »